ΔΟΥ

Ενάρξεις – Μεταβολές- Διακοπές – Θεωρήσεις – Ακυρώσεις – Καταθέσεις ΦΠΑ, ΦΜΥ & Δηλώσεων Φορ. Εισοδήματος, Περαιώσεις- Φορολογική Ενημερώτητα – Συγκεντρωτικές Τιμολογίων.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ - ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ

Εγγραφές – Μεταβολές – Διαγραφές – Ενημερότητες – Βεβαιώσεις - Εγγραφές εργοδοτών & εργαζόμενων.

ΙΚΑ

Απογραφές – Μεταβολές – Διακοπές Εργοδοτών – Ασφαλιστικές Ενημερότητες – Πληρωμές.

  

ΟΑΕΔ-ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Προσλήψεις – Απολύσεις – Υπαγωγή σε προγράμματα Ν.Ε.Ε & Ν.Θ.Ε. - Προγράμματα εργασίας- Συμβάσεις.

ΤΕΒΕ

Εγγραφές – Μεταβολές – Διαγραφές – Επανεγγραφές – Πληρωμές – Ενημέρωση Φακέλου – Ενημερότητες – Καταθέσεις για σύνταξη- Ρυθμίσεις οφειλών.

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ-ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

Βεβαιώσεις περί μη λύσεως & τροποποιήσεων – Δημοσιεύσεις Εταιρικών Ο.Ε., Ε.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε. -  Πρακτορείο Ασφαλειων ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ -  Τήρηση βιβλίων A' Β' Γ' Κατηγορίας - Εφαρμογή & τήρηση Διπλογραφικού Συστήματος για Ν.Π.Δ.Δ 

Η εταιρία 

Η Group Organ δημιουργήθηκε το 1976 με την συνένωση των Ι. ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ & Χ. ΛΟΥΛΕΤΖΟΓΛΟΥ.

Σήμερα είναι Μονοπρόσωπη ΕΠΕ με μέτοχο τον ΚΕΣΟΠΟΥΛΟ ΑΛΕΞΙΟ.

Το όνομα της είναι σύντμηση των λέξεων Group of Organizations, που μεταφράζεται σε Σύνολο Οργανισμών, και περιγράφει με ακρίβεια, τόσο την ίδια την εταιρία, όσο και την νοοτροπία λειτουργίας της.

Σύνολο , γιατί αποτελείται από ένα λειτουργικά αρμονικό δέσιμο, εξειδικευμένων τμημάτων, με στόχο την επίλυση κάθε οικονομικού προβλήματος των πελατών μας.

Οργανισμών, γιατί έτσι ακριβώς αντιμετωπίζεται κάθε τμήμα στην συνολική λειτουργία της εταιρίας (Κάθε τμήμα λειτουργεί ως ανεξάρτητη οργανική οντότητα με αυτόνομη ανάπτυξη, λειτουργία και με την υποστήριξη του συνόλου).

Την ίδια ιδεολογία λειτουργίας εφαρμόζουμε και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Κάθε επιχείρηση έχει την προσοχή μας ως ένας ξεχωριστός οργανισμός, με τις ιδιαιτερότητες του και τις δυνατότητες ανάπτυξης.

Σήμερα η Group Organ έχει προσωπικό 12 ατόμων, τα οποία έχουν εξειδικευτεί σε τμήματα εργασίας, μετά από μακροχρόνια εκπαίδευση και συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις, τόσο στην νομοθεσία όσο και στην τεχνολογία ως μέσο άμεσης και σύννομης εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεων.

Το πελατολόγιο της εταιρίας (παρακολούθηση 330 επιχειρήσεων ) έχει ένα μεγάλο εύρος επαγγελμάτων το οποίο δίνει την δυνατότητα αφομοίωσης και κατανόησης των οικονομικών προβλημάτων και διεξόδων ανάπτυξης για τα περισσότερα επαγγέλματα (από το ψιλικατζίδικο έως την μεγάλη βιομηχανία).

Φυσικά μεγάλο ρόλο στην συνολική λειτουργία, έχουν και οι εξωτερικοί συνεργάτες μας που απαρτίζονται από Ακαδημαϊκούς Καθηγητές Οικονομικών, στελέχη οικονομικών υπηρεσιών, σύμβουλους επενδύσεων και επιδοτήσεων ,νομικούς σύμβουλους καθώς και επιχειρήσεων μηχανογράφησης και software.

 


Ισολογισμός έτους 2012  -  Ισολογισμός έτους 2013  -  Ισολογισμός έτους 2014 

 

Οι άνθρωποι

‘’ Η πιο σημαντική λέξη, είναι το εμείς και η πιο άχρηστη το εγώ΄΄

Πάνω σ’ αυτήν την πρόταση έχουμε θεμελιώσει στην Group Organ τον τρόπο εργασίας μας, αλλά και των σχέσεων μας. Μια ομάδα εργασίας μπορεί να είναι δεμένη μόνο όταν δεν κοιτάς απλά ένα κοινό στόχο, αλλά και το κοινό συμφέρον.

Έτσι τα άτομα που απαρτίζουν το προσωπικό αλλά και οι ιδιοκτήτες έχουν καταφέρει να είναι μια δεμένη οικογένεια με την βοήθεια της συγγένειας, των πολλών ετών κοινής εργασίας, αλλά πάνω απ’ όλα με το στόχο της κοινής ωφέλειας.

Ιδιοκτήτες :

Αλέξιος Κεσόπουλος, διευθύνει το τμήμα παρακολούθησης επιχειρήσεων τήρησης λογιστικών βιβλίων Γ’ κατηγορίας, καθώς και τον διεθνή φορολογικό σχεδιασμό.

 

Προσωπικό:

Αναστάσιος Κωτέλης, υπεύθυνος διεκπαιρέωσης υποθέσεων με εφορίες.

Ιωάννης Κεσόπουλος, υπεύθυνος τμήματος Marketing.

Αλέξιος Κεσόπουλος, υπεύθυνος παρακολούθησης πελατών δημοσίου & μηχανογράφησης.

Μαρία Κεσοπούλου, υπεύθυνη τμήματος μισθοδοσίας και ασφάλισης.

Παύλος Κεσόπουλος, υπεύθυνος οργάνωσης Back Office.

Θεόδωρος Κουσναρένκο, υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων εξωτερικού, υπεύθυνος παρακολούθησης επιχειρήσεων Β’ & Α’ κατηγορίας.

Μαριάννα Τσολερίδου, υπεύθυνη διαχείρισης ταμιακών υποχρεώσεων με τράπεζες και δημόσιο.

Χριστίνα Τσολερίδου, υπεύθυνη παρακολούθησης επιχειρήσεων Γ’ κατηγορίας.

 

Επικοινωνήστε ...

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για οποιοδήποτε επαγγελματικό - λογιστικό θέμα σας απασχολεί

Διεύθυνση

Εγνατία 64
Θεσσαλονίκη 54624
Τηλέφωνα 2310220072-265623-232006
Fax 2310224417
 

Ακολουθήστε μας